sve kategorije
EN

Uvažavanje nagrađivanih radova 5. izložbe fotografija "China Plastic Machine Style"

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 2

Objektiv scene, jedan po jedan za prikazivanje novog stila snažnog razvoja industrije plastičnih strojeva, pokazuje "čovjeka plastičnog stroja" živahnog novog stila slike fiksne. U organizaciji Kineske udruge industrije strojeva za plastiku petu "kinesku izložbu plastičnih strojeva", nakon prijave preporuke i stručnog pregleda, suci su pažljivo birali među brojnim prijavljenim radovima, a izvanredni radovi su se istaknuli jedan po jedan. Ovi su radovi usko pratili temu i pokazali ljepotu "kineskih preša" iz više kutova. Ljepota čovječnosti i opreme omogućuje da se krajolik, priča i kultura prezentiraju pod objektivom.

1

Dijeljenje nekih nagrađivanih Jwellovih djela

2

● PE debelozidna cijev ABA troslojna koekstruzija
● Raspon vanjskog promjera: 900 mm-1600 mm
● Inteligentna kontrola temperature
● Maksimalna debljina stijenke koja se može proizvesti: 110 mm
● Dvostruka strojna koekstruzija, maksimalni učinak: 1800KG/H

3

4

● Ekstruder visokog prinosa plastificiranja i niskog smicanja, izlaz ekstruzije doseže 1500Kg/h, potrošnja energije ekstruzije je samo 448KW/h
● Automatska glava za ekstruziju geomembrane široke 8 metara ima strukturu za vješalicu unutar šupljine. Analiza protočnog kanala provodi se putem softvera za simulaciju, tako da je materijal ravnomjerno raspoređen u šupljini. Unutarnja toplina se ne akumulira lokalno, tako da se materijal ravnomjernije istiskuje iz matrice.
● Kalander 8 metara široke geomembranske proizvodne linije za ekstruziju velike brzine, valjak je dvoslojni, ugrađeni klipni spiralni kanal protoka, veliki protok, visokoučinkovita temperaturna izmjena topline i temperatura formiranja proizvoda je ujednačen.
● Geomembranski stalak za pohranu široke širine i automatski namatač. Stalak za pohranu može automatski plutati gore-dolje prema postavljenoj sigurnosnoj napetosti kako bi se osiguralo da napetost na površini materijala ne čini geomembranu rastegnutom ili labavom. Automatski namatač može automatski izračunati promjer role prema postavljenoj napetosti i automatski rezati prema zadanoj duljini kako bi se osigurala duljina namota, a pogreška duljine namota je unutar plus ili minus 5 mm. Prirodni pad središnje visine čini da plahta pada na osovinu na napuhavanje, što je prikladno za osoblje za fiksiranje čavlima.
● Širok raspon proizvoda 5-8.5 metara

5

6

● Jwell je vodeći profesionalni proizvođač opreme za polimerne hidroizolacijske membrane u Kini. Pruža kompletan set opreme za proizvodne linije za Driental yuhong, Karen, Joaboa, GSE, Sika i druga prvoklasna vodootporna poduzeća u zemlji i inozemstvu. Pogodan je za izradu raznih materijala i višeslojnih hidroizolacijskih membrana različite strukture. Najveća širina zavojnice gotovog proizvoda može doseći 9000 mm.
● Stroj za kalandiranje s pet valjaka glavna je komponenta proizvodne linije kompozitnih polimernih hidroizolacijskih membrana. Ova proizvodna linija je prikladna za hidroizolacijske membrane od PVC, TPO, PE i drugih materijala. Struktura membrane uključuje:
Ⅰ) Homogena zavojnica (šifra H): vodootporna membrana bez unutarnjeg pojačanja ili podloge;
Ⅱ) Namotani materijal s podlogom od vlakana (šifra L): vodonepropusna membrana spojena na donjoj površini smotanog materijala s tkaninom kao što je poliesterska netkana tkanina;
Ⅲ) Unutarnja ojačana membrana (šifra P): vodootporna membrana ojačana poliesterskom mrežicom u sredini membrane;
Ⅳ) Interno ojačana membrana (šifra G): vodootporna membrana ojačana mrežicom od staklenih vlakana u sredini membrane;
● Linija za proizvodnju vodootporne membrane od kompozitnog polimera - stroj za kalandiranje s pet valjaka Glavni tehnički parametri:
Širina proizvoda: 1200-2000 mm;
Debljina proizvoda: 0.4-3.0 mm;
Odstupanje debljine: ±0.02 mm;
Specifikacija valjka: φ500X2400mm;
Način vožnje: Yaskawa servo pogon;
Pogonska snaga: 4.4KW

7

8

Jwell je trenutno u razdoblju naglog razvoja, a obitelji Jwell neprestano se pridružuju sve vrste izvanrednih talenata. U produkcijskoj radionici otkrit ćete da se pod kacigama nalaze mnoga mlada lica i grupe mladih talenata koji su energični i strastveni, pridružuju se Jwellu i rastu zajedno s Jwellom. Ovdje su oni novi inženjeri i "novi radnici" u izgradnji "Centennial Jwella".

9

Fotografija je jezik koji slikama izražava unutarnji svijet; fotografija je otisak ruke civilizacije, koja koristi svjetlo i sjenu da zadrži lijepe stvari. Hvala na vrijednom radu organizatora China Plastics Machinery Industry Association, i veselimo se sljedećem foto natječaju. Vidimo se uskoro.

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga