sve kategorije
EN

Idi s odgovornošću, nazad sa sigurnošću – inozemno osoblje tvrtke JWELL Company vratilo se trijumfalno

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 28

Danas, uz cvijeće i pljesak, izražavamo toplu dobrodošlicu i veliku počast našim kolegama koji su se vratili s inozemnog otklanjanja pogrešaka. Želio bih izraziti svoje iskrene sućuti svojim kolegama koji su još uvijek na radnom mjestu u inozemstvu i daju sve od sebe da usluže klijente. Želim izraziti svoje najveće poštovanje i iskrenu zahvalnost svim inozemnim kolegama na službenim putovanjima i njihovim obiteljima koji se bore na prvoj crti prevencije i kontrole inozemnih epidemija i dali pozitivan doprinos kvalitetnom razvoju JWELL-a.

Godina 2021. bit će izvanredna godina. Kako biste stranim kupcima pružili dovoljno povjerenja, preuzmite inicijativu da odgovorite na raspoređivanje tvrtke. U teškoj situaciji prevencije i kontrole epidemije, svo osoblje, sa snažnim osjećajem misije i odgovornosti, prihvaća izazov, hrabro preuzima odgovornost, prenosi borbeni duh tvrtke JWELL „može podnijeti teškoće, može se boriti“ i držati se prve linije u inozemstvu.

1

2

3

Od siječnja 2022. više od 30 zaposlenika JWELL-a radi u Turskoj, Uzbekistanu, Vijetnamu, Njemačkoj, Egiptu, Rusiji i drugim inozemnim protuepidemijskim frontovima unatoč poteškoćama, a najduži radi u inozemstvu više od 300 dana. Oni služe kupcima svim srcem, kako bi kupci mogli vidjeti vrijednost naših proizvoda i profesionalne usluge. Postigli smo izvrsne rezultate u borbi protiv epidemije, koja je ne samo osvojila pohvale i priznanja korisnika, već je postavila čvrste temelje osoblju JWELL-a za kontinuirani razvoj inozemnih tržišta i ubrzavanje tempa međunarodnog razvoja.

4

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga