sve kategorije
EN

JWELL dočekati Novu godinu s blagoslovom i smijehom

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 4

49fa92460f56dbab

Začulo se lagano pjevanje, zrak ispunjen romantičnom atmosferom, godišnji Božić dolazi! U ovoj snažnoj svečanoj atmosferi, osoblje JWELL-a održalo je i Božićno-novogodišnju zabavu 2022. kako bi obojilo tople boje za hladnu zimu. U ovoj snažnoj svečanoj atmosferi, osoblje JWELL-a održalo je i Božićno-novogodišnju zabavu 2022. kako bi obojilo tople boje za hladnu zimu.

U 15:00 sati 25. prosinca službeno je započela Božićno-novogodišnja zabava 2022. uz blagoslov Qiu Jiea, generalnog direktora JWELL Machineryja (Tvornica Suzhou). Ovo je jedinstvena zabava koju planiraju novi zaposlenici JWELL Classa, s bogatim i prekrasnim interaktivnim igrama i izvrsnim božićnim darovima, od kojih svaki član JWELL-a može uživati ​​u skladnoj atmosferi koju donosi tvrtka.

1

2

3

4

5

Scena zabave, zrak vrvi od pjesme, božićni ukrasi su posvuda raspoređeni, stol pun vrhunske hrane, tjeraju ljude na sline. Tu nisu samo pjesme, preslušavanje, skečevi, recitacija poezije, puhanje kalabaša i drugi tradicionalni programi, već i zanimljive interaktivne igre poput hvatanja s klupe i imitacije akcije pogađanja. Linkovi nagradne igre isprepleteni sa mjestom aktivnosti gurnuli su atmosferu stranice do vrhunca. Nagrade su bile bogate, a zaposlenici koji su dobili nagrade bili su vrlo sretni.

6

7

8

9

Ovi JWELL kolege koji su inače zauzeti svojim poslom iskoristili su priliku Božićnog festivala da aktivno sudjeluju, izraze svoje emocije i uživaju u zabavi, što je cijelu božićnu aktivnost ispunilo toplinom i ugodom.

10

11

12

13

14

Uz zvuk božićnih zvona neka se u narednoj godini ispuni svaka molitva i želja. Gdje god da ste u svijetu, želimo vam sretan Božić! Sretna Nova godina!

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga