sve kategorije
EN

Obratite pažnju na zdravlje, brigu o zaposlenicima i budite zahvalni na vama

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 8

Jwell je dugi niz godina predan cilju veće socijalne pomoći za istu poziciju u istoj industriji. Tvrtka svake godine organizira distribuciju beneficija za godišnji odmor i godišnje zdravstvene preglede na tradicionalne praznike kao što su Međunarodni praznik rada, Festival Zmajevih čamaca, Festival sredine jeseni, Dan državnosti, Nova godina i Festival proljeća. To su istinske manifestacije "Nema bolova, nema dobitaka".

Ponuda besplatnog zdravstvenog ekrana grije srca zaposlenika

JWELL-ove glavne tvornice uspostavile su znanstvene i potpune osobne zdravstvene kartoteke za zaposlenike kroz razne fizikalne preglede u tercijarnim bolnicama i dobile profesionalne zdravstvene savjete od bolničkih liječnika kako bi se postigla "prevencija bez bolesti i rano liječenje". Aktivnosti tjelesnog pregleda učinkovito štite zdravstvena prava i interese zaposlenika te osiguravaju da zaposlenici rade sa zdravim tijelom. Neka svaki zaposlenik osjeti toplinu velike obitelji Jwell i pobrinite se za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja zaposlenika, te izgraditi "zdravstveni kišobran" za zaposlenike.

Novogodišnja dobrobit-Xuzhou Dashahe Apple

Nesvjesno opet dolazi novogodišnji praznik. Svakom zaposleniku tvrtka je dala voćne povlastice, a svima koji su ih primili veseli osmijeh. Dobrobit ne predstavlja samo dobre želje, već i brigu za zaposlenike. Jwell nije samo platforma za naš razvoj, već i velika obitelj u kojoj se ljudi vole.

1

Za svaki tradicionalni blagdan Jwell će za sve pripremiti bogate darove i blagdanske čestitke. Humanizirano upravljanje afirmirano je i podržano od strane većine zaposlenika. Misao je ta koja se računa i grije ljudska srca. Ova toplina također pokreće svačiji entuzijazam i povjerenje u svoj rad! Zbog pravih osjećaja svačija se srca skupe, Vjerujte da će društvo biti sve bolje i bolje!

2

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga