sve kategorije

Usredotočite se na Rusiju, Jwell ima briljantnu budućnost

Vrijeme: 2024-01-23 Učitavanja: 23

nedefiniran

RUPLASTICA 2024 održat će se od 23. do 26. siječnja 2024. u Moskovskom izložbenom centru, glavnom gradu Rusije. Jwell Machinery sudjeluje prema rasporedu, broj štanda: Hall2.1D17, pozdravite nove i stare kupce iz cijelog svijeta na našem štandu.

slika-2

RURPLASTICA je jedan od najutjecajnijih sajmova za industriju plastike u Rusiji, organiziran od strane bivše njemačke izložbene tvrtke Düsseldorf, koja ima dugu reputaciju u industriji izlaganja plastike. Investicijsko tržište u Rusiji i susjednim zemljama tek treba hitno razviti. Rusija je obećavajuće tržište za sve zemlje, posebno u industriji plastike. To je dobra prilika za izvoz opreme u našoj industriji.

slika-3

Prije izložbe, Jwell tim je uložio puno truda, od dizajna štanda do pripreme promotivnih profila, svi su pažljivo planirani i pripremljeni.

Uz službeno otvorenje izložbe, Jwell tim srdačno prima svakog kupca iz cijelog svijeta, te predstavlja Jwellovu inteligentnu opremu za ekstruziju i tehničke karakteristike. Fokusirani smo na kvalitetu i korisničko iskustvo te kupcima pružamo specifična rješenja po mjeri. Visokokvalitetni eksponati i entuzijasti iz Jwella privlače brojne posjetitelje, a dubinska komunikacija s njima također nam omogućuje da bolje razumijemo potražnju tržišta i povratne informacije kupaca.

slika-4

Prvog dana cijeli proces izlaganja nije bio samo pun napetosti i ispunjenja, već i pun osjećaja postignuća. Na prepunom i užurbanom štandu, ljudi iz Jwella ne samo da su kupcima demonstrirali inteligentna i inovativna rješenja za ekstruziju plastike, već su i uspostavili kontakte s ljudima iz svih profesija. Zaposleni u Jwellu stabilnim korakom promoviraju marku JWELL kako bi postojano napredovali na putu internacionalizacije i postupno prešli na novu razinu.

Jwell vas iskreno poziva da posjetite naš štand, komunicirate jedan na jedan licem u lice i razgovarate o prilagođenim specifičnim rješenjima. Radujemo se vašem dolasku na RUPLASTICA 2024!

Vruće kategorije

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga