sve kategorije

U listopadu, JWELL Machinery vas poziva na međunarodnu izložbu plastične industrije u Chongqingu

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 11

Od 14. do 16. listopada u Chongqing Yuelai International Expo centru održat će se 5. kineska (Chongqing) međunarodna izložba industrije plastike. Međunarodna izložba industrije plastike u Chongqingu kao važna platforma za razmjenu industrije gume i plastike u zapadnoj regiji, sveobuhvatna pokrivenost industrije gume i plastike uzvodno, srednje i nizvodno, domaća poznata poduzeća za proizvodnju plastičnih strojeva i novih materijala i drugo Okupljena visokokvalitetna poduzeća, kroz novu tehnologiju industrije, nove materijale, nove tehnologije i razmjene, bit će snažan poticaj razvoju automobilske, elektronike, novih materijala i drugih industrija u zapadnoj regiji.
U listopadu, JWELL Machinery će se sastati s vama u Chongqingu kako bi podijelio najnovije tehnologije i informacije o industriji s uzvodnim i nizvodnim poduzećima u industriji gume i plastike u zemlji i inozemstvu. JWELL Machinery srdačno vas pozdravlja na štandu 7A09-1 u dvorani N8!

1

Ova izložba pomno prati žarišta razvoja industrije, s novim materijalima kao shvaćanje, usredotočujući se na polimerne materijale, nove kemijske materijale, kompozitne materijale, razgradive materijale i druga područja. JWELL-ovi proizvodi pokrivaju sve vrste polimernih materijala kao što su miješanje i granuliranje, cijevi, profili, limovi, netkani, predenje kemijskih vlakana i druge proizvodne linije, kao i strojevi za šuplje kalupljenje, recikliranje plastike (drobljenje, čišćenje, granulacija) , ekstruder s jednim vijkom / dva vijka i cijev puža, matrica u obliku slova T, višeslojna okrugla glava matrice, izmjenjivač zaslona, ​​valjak, automatski pomoćni stroj i drugi potporni dijelovi. Trenutno imamo široku paletu proizvoda za ekstruziju, ali također se širimo na nova polja, te smo na vrijeme razvili degradiranu plastičnu liniju za modificiranu peletizaciju punjenu škrobom, liniju za peletiziranje za recikliranje pahuljica PET boca, liniju za proizvodnju laminiranog filma obloženog grafenskim prorezom, prozirnu Linija za medicinsko peletiranje PVC-a, linija za proizvodnju dekorativnih filmova ASA, troslojna matrica za cijevi od punog zida od 1600 mm, dvoslojni mrežni stroj za kontinuirano ekstruziju BM30 fiksnog tipa za utiskivanje PA filma, proizvodna linija za vodootporne membrane širine 8500 mm, itd.

Uvođenje novih materijala i proizvoda

1600 mm super debela linija za ekstruziju cijevi

2

3

Široka proizvodna linija PE hidroizolacijskih membrana

4

Stroj za puhanje paleta serije JWZ-BM

5

Linija za granulaciju za modificiranje punjenja biorazgradivog plastičnog škroba

6

PBAT biorazgradiva ekološka linija za ekstruziju ploča

7

PE, PP linija za ekstruziju drvenih plastičnih podova

8

Razne serije drobilica i drobilica

9

Valjci za liveni film

10

Serija matrica vodootporne zavojnice od 8 metara

11

Različite vrste preciznih dijelova vijčane cijevi

12

Još uzbudljivije, čeka vas da dođete na izložbeno mjesto
Listopad 14th-16th
Međunarodni izložbeni centar Chongqing
Kabina za strojeve JWELL: N8 dvorana 7A09-1
Vidjet ćemo se tamo.

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga