sve kategorije

JWELL Machinery može kupcu pružiti vrhunsku prilagođenu opremu za tanki film

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 6

1

Od 19. do 21. listopada 2021. Međunarodna izložba filma i traka u Shenzhenu održat će se u Međunarodnom kongresnom i izložbenom centru Shenzhen (Futian Old Exhibition Hall). Jwell Machinery se pomno pripremio, čekamo vas na štandu J36 u hali 9!

2

Korist od dubinske analize i jedinstvenog uvida u potrebe funkcionalne filmske industrije. kao i iskustvo i podršku podataka akumuliranim u procesu proizvodnje opreme dugi niz godina, JWELL Machinery donosi opremu za preciznu matricu za premazivanje i sistemska rješenja za izradu detaljnog prikaza na štandu 9J3, možemo prilagoditi različite specifikacije kalupa za presvlačenje ekstruzijskim premazom za kupaca u različitim područjima. Novonadograđeni "sustav matrice za premazivanje" u potpunosti izbjegava stvaranje mjehurića zraka, a fleksibilan i praktičan način rada pruža najjaču tehničku podršku za stabilnu i učinkovitu proizvodnju za kupce.

Uvod u proizvode
Matrice za nanošenje slotova

3

● Može proizvesti vrlo tanke premaze kao i prozirne optičke premaze
● Posjeduje relativno veliki razmak usne matrice, koji može doseći 0.0762 mm
● Koristi izmjenjive rezove upravljačkog razmaka za promjenu debljine i širine premaza s manje od 1 μm na 254 μm debljine premaza
● Kontrolira količinu premaza unutar varijacije tolerancije od oko 5% s debljinom premaza od samo 2 μm
● Može se koristiti u baterijama, keramičkim kondenzatorima, ukrasnim površinama, medijima za elektroničke prikaze, filter filmovima, podovima, gorivnim ćelijama, magnetskim kašama, medicinskim proizvodima, fotootpornim materijalima, vrpcama osjetljivim na pritisak, solarnim ćelijama, supravodnicima, trakama za suzenje i filmovima za prozore , itd.

Linija za laminiranje, ekstruziju lijevanog filma


4

● Koristi metodu ekstruzijskog lijevanja za jednoslojnu laminaciju i dvoslojnu laminaciju visokotlačnog polietilena, OPP filma, papira sa zaštitnim znakom, filma, tkanine i drugih supstrata.
● Uglavnom se koristi za pakiranje, papirno-plastične kompozitne folije
● Može se prilagoditi prema zahtjevima

S razvojem automobilske, nove energije, potrošačke elektronike, fotonaponskih, medicinskih i drugih područja primjene terminala, nadogradnja tehnologije potrošačke elektronike, 5G aplikacija, donijela je snažnu potražnju za novim materijalima. Kao proizvođač funkcionalne filmske opreme, JWELL Machinery, kako bi zadovoljila zahtjeve tržišta za "visokokvalitetnom, funkcionalnom, raznolikom i održivom" industrijskom nadogradnjom, tvrtka teži proizvodnoj izvrsnosti i predana je pružanju visokog tehničkog sadržaja i isplativosti. prilagođena oprema većem broju kupaca,
Kupcima nudimo razne vrste preciznih matrica za premazivanje, nevidljive folije za kaput za automobile, optičke filmove, zaštitne folije, dijafragme litij baterija, fotonaponske folije, folije za prozore, filmove otporne na eksploziju i drugu funkcionalnu filmsku opremu u različitim područjima.

5

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga