sve kategorije
EN

Plasteurasia Turkey 2021 isplovljava - JWELL Jahanje vjetra i valova protiv trenda

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 4

jpg1

Vrijeme leti, 2021. završava. 1. prosinca u Istanbulskom međunarodnom izložbenom centru otvorena je 30. Plasteurasia.
Utjecaj epidemije zadao je značajan udarac međunarodnoj razmjeni, posebno obeshrabrujući mnoge tvrtke koje planiraju sudjelovati na inozemnim izložbama. Međutim, u ovom važnom trenutku, koraci Jwellovih zaposlenika na svjetskoj pozornici nikada nisu stali. U teškoj situaciji da većina domaćih poduzeća ne može sudjelovati na izložbi, zaposlenici Jwella idu protiv trenda i preuzimaju inicijativu za napad. Predsjednik He Haichao ponovno je poveo neke od domaćih prodajnih elita i inozemnog prodajnog tima da prevladaju poteškoće i otišao u Tursku kako bi osobno prisustvovao izložbi. Razmijenili smo ideje s kupcima licem u lice na štandu 1002 u hali 10, održavajući postojeće kupce i upoznajući nove, donoseći dovoljno povjerenja korisnicima i pokazujući da je Jwell sposoban postojano zadovoljiti potrebe kupaca.

jpg2

jpg3

jpg4

jpg5

Tijekom epidemije, naši su tehničari za puštanje u pogon napravili različite planove za putovanja u različite zemlje i odlazak u inozemstvo radi puštanja opreme u pogon pod pretpostavkom dobre prevencije epidemije. Trenutno je pet inženjera u Turskoj radi puštanja u pogon opreme naših kupaca. Zahvaljujući zajedničkim naporima ovog izvrsnog osoblja i njihovim izvanrednim uslužnim mogućnostima, brend JWELL je stekao dobru reputaciju, što je rezultiralo povećanjem performansi i povećanjem tržišnog udjela, pomažući brendu JWELL da napreduje na međunarodnom tržištu. Tijekom izložbe brojni inozemni agenti i kupci došli su na naš štand radi konzultacija i postigli preliminarne namjere suradnje s međunarodnim kupcima.
Tijekom godina, vrhunske izložbe u industriji nikada nisu bile bez zaposlenika Jwella. JWELL je pokazao svoj snažan razvojni zamah inozemnim poduzećima. Svaki put kada izlažemo, JWELL proizvodi posebno upadaju u oči. Oslanjajući se na svaki K show, Chinaplas, NPE i druge velike međunarodne izložbe, JWELL se natječe sa svjetski poznatim tvrtkama. Uz snažnu tehničku snagu i sposobnost inovacija, JWELL je prepoznat od strane sve više poduzeća u svijetu, te je poduzeo solidan korak u daljnjem otvaranju međunarodnog tržišta i izgradnji temeljne konkurentnosti internacionalizacije.

jpg6

jpg7

jpg8

jpg9

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga