sve kategorije
Velike brzine
Brza serija filmova za nanošenje filmova

Brza serija filmova za nanošenje filmova


Dodaj u košaricu
Opis

Brza matrica za premazivanje filma tvrtke Jwell prihvaća deblji rub T-tipa sa sustavom ručnog podešavanja kako bi se pojednostavio rad prebacivanja širine proizvoda i mrežno podešavanje. Svaki neovisni sustav za podešavanje rubova može minimizirati probleme s debelim rubom. Time se učinkovito smanjuje otpad polimera i supstrata. Ova matrica prikladna za proizvodnju premaza PP, PE, PET, EVA širine ispod 5000 mm, debljine 0.012-0.12 mm.

Brzo i precizno prilagodite širinu, cjelokupno djelovanje sklopa za zatvaranje do potpunog podešavanja širine. Nakon što proizvodi za postizanje željene debljine ruba zahtjeve, podešavanje postavki sustava zatvaranja se fiksira prema dolje nakon ponovljenog podešavanja širine više se ne prilagođavaju sustav zatvaranja.

Brzo čišćenje i održavanje. Operater može brzo otvoriti sustav za podešavanje širine debelog ruba, umetnuti mjedeni strugač za uklanjanje karboniziranog polimera.
Visoko učinkovita struktura brtvljenja: Koristi jedinstvenu strukturu brtvljenja za hlađenje, kako bi se osiguralo da dugotrajna proizvodnja plastike ne curi.
Sigurnost: Usvaja nepotpuno zatvaranje ugrađenog grijanja od nehrđajućeg čelika, učinkovitost i uštedu energije.

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga