sve kategorije
EN
LVT
LVT
LVT
LVT
LVT kompozitna linija za ekstruziju poda
LVT kompozitna linija za ekstruziju poda
LVT kompozitna linija za ekstruziju poda
LVT kompozitna linija za ekstruziju poda

LVT kompozitna linija za ekstruziju poda


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:jwell
Certifikacija:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visoka kvaliteta, veliki kapacitet, visoka stabilnost, svjetska postprodajna usluga, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u košaricu
Aplikacije

Zaštita okoliša netoksični LVT pod koji koristi glavnu sirovinu je polietilenska plastika i odabrani neradioaktivni kameni prah. PVC je ekološki prihvatljiv netoksičan obnovljivi resurs, koji se naširoko koristi u svakodnevnom životu ljudi, kao što su posuđe, vrećice za medicinske infuzije i tako dalje, sastojci dodani u proizvodnom procesu potpuno su netoksični i neradioaktivni . Dakle, LVT pod je pravi zeleni pod.

Opis

LVT mekani kompozitni pod ima karakteristike kompaktne strukture, jednostavnog rada i praktičnog održavanja. Stabilna i pouzdana, ekonomična i praktična proizvodna linija, ekstrudiranje podloge ekstruderom, a zatim kroz set stroja sa šest valjaka za podlogu i kompozitni sloj za ispis, sloj otporan na habanje, složeni sloj u isto vrijeme, kroz napetost kotrljanja, sloj otporan na habanje precizno kontrolira predgrijavanje, kako bi se postigao učinak oslobađanja role bez nabora, skupljanja, deformacije, takva učinkovitost proizvodnje kompozita ekstruzije je visoka, kvaliteta proizvoda i stabilnost.

Tehnički podaci
ModelSJZ80 / 156
MaterijalPVC
Širina proizvoda1200mm
Debljina proizvoda1.5-4mm
Specifikacija ekstruderaSJZ80 / 156
Specifikacija valjkaФ400
Količina valjaka6pcs
Kapacitet (maks.)500kg / h
Glavna snaga motora75kw


Koraci procesa

napredak

Pošiljke

pakiranje

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga