sve kategorije
PLA
PLA
PLA
PLA
Linija za ekstrudiranje listova PLA
Linija za ekstrudiranje listova PLA
Linija za ekstrudiranje listova PLA
Linija za ekstrudiranje listova PLA

Linija za ekstrudiranje listova PLA


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:jwell
Certifikacija:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visoka kvaliteta, veliki kapacitet, visoka stabilnost, svjetska postprodajna usluga, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u košaricu
Aplikacije

Linija za ekstruziju PLA ploča prikladna je za PLA(PLA) i modificiranu PLA proizvodnju. PLA(PLA) potječe iz biljnih resursa i može se izravno koristiti za ekstruzijsko oblikovanje PLA i solubilizaciju PLA se široko koristi u raznim hardverskim pakiranjima za pakiranje hrane zbog svojih biorazgradivih, kompostabilnih i reciklirajućih karakteristika. 

Opis

Jwell mehanička linija za ekstruziju ploča od PLA prikladna je za PLA (polimliječnu kiselinu) i modificiranu PLA proizvodnju, PLA (polimliječna kiselina) dobivena iz biljnih resursa može se izravno koristiti za ekstruzijsko oblikovanje PLA i otopina i PLA zbog svoje biorazgradljivosti, kompostiranog recikliranog itd. naširoko se koristi u raznim pakiranjima hrane s kvantitativnim ekstrudiranjem pakiranja rastopljenog metala, brzinom mjerne pumpe i sustavom kontrole zatvorene petlje tlaka, tako da je debljina lima ujednačena. Pogon valjaka neovisno, svaki valjak linearna brzina sinkrona kontrola. Cijeli stroj usvaja PLC kontrolu, stvarnu postavku parametara, rad s podacima i povratnu informaciju, alarm i druge funkcije automatizacije.

Tehnički podaci
ModelVišeslojniJednoslojniVisoko učinkovit
Specifikacija ekstruderaJW75 i 36 / 40-1000JW75 / 40-1000JW95 i 52 / 44-1500
Debljina proizvoda0.15-1.5mm0.15-1.5mm0.15-1.5mm
Glavna snaga motora110kw / 45kw110kw250kw / 55kw
Maksimalni kapacitet500kg / h450kg / h800-1000kg / h


Koraci procesa

napredak

Pošiljke

pakiranje

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga