sve kategorije
EN

Briga za zaposlenike, zagrijavanje novogodišnjeg dana - JWELL zaposlenicima dijeli punje jakne

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 4

1

Na kraju svake prošle godine, maraton na 10,000 metara na Novu godinu nezaobilazna je ceremonija za JWELL doček Nove godine. Zbog lokalnih epidemijskih uvjeta, ovogodišnja je aktivnost otkazana u JWELL Machinery Haining Factory.

Naša tvrtka ima prilagođenu donju jaknu i šampon za sve zaposlenike. Uz pretpostavku održavanja topline i praktičnosti, ova serija donjih jakni također u potpunosti uzima u obzir udobnost i ljepotu, upijajući puno modnih elemenata. Nakon što ih nose, zaposlenici postaju herojski i energični, što je dobilo sve pohvale.

2

3

U procesu podjele blagostanja, valovi smijeha prošli su prazničnu atmosferu. Svačije je lice ispunjeno sretnim osmijehom, tako da hladna zima odmah postane topla, ali i u potpunosti odražava brigu tvrtke za zaposlenike.

4

5

6

Donji sako nosite na tijelu, toplo u srcu. Dobrobit koji grije srce ne samo da svima donosi novogodišnje čestitke, već donosi i srce osoblja puno emocija. Svi su izrazili kako će brigu o tvrtki pretvoriti u radnu snagu 2022. godine, te nastaviti doprinositi kvalitetnom razvoju tvrtke!

7

8

9

Posljednjih godina, performanse tvrtke JWELL cvjetaju i poduzeće je zakoračilo u fazu stalnog i brzog razvoja. Ujedno, tvrtka nikada ne zaboravlja humanističku brigu o zaposlenicima. Istovremeno uvelike povećavajući primanja zaposlenika, aktivno organizirajte zaposlenike za tjelesni pregled i razne beneficije. To u potpunosti odražava brigu tvrtke za njih i pojačava osjećaj pripadnosti i sreće zaposlenika. Na taj način potičemo se da svu svoju energiju posvetimo razvoju i širenju tvrtke.

Sretna Nova godina !

10

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga