sve kategorije
EN

Svaki put kada se sretnemo, mi smo događaj

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 3

Kineska izložba održive plastike 2021. održat će se 3. studenog 2021. u Međunarodnom izložbenom centru Nanjing (br. 300 Jiangdong Middle Road, Jianye District, Nanjing). Veselimo se vašem posjetu i vodstvu!

1

2

3

4

Ovom prilikom naša je tvrtka izložila niz proizvoda razgradive opreme za posebne modifikacije kao što su paralelni dvopužni ekstruder ultra-visokog zakretnog momenta, PLA razgradivi trovaljkasti kalandar, četiri koekstruzione jedinice i serije šupljih strojeva za kalupljenje, od kojih svaki ima svoje specifične područja primjene i svaki ima izvrsne performanse i stabilnu kvalitetu. S jakim servisnim timom koji objašnjava i dijeli različite primjene biorazgradive plastike na licu mjesta, Jwell Machinery je predvodio industriju plastičnih strojeva s novim materijalima, novim tehnologijama i novom opremom.

5

6

7

8

Danas je prvi dan izložbe, pozdravljamo vas da dođete na naš štand da sjednete, razmijenite svoje potrebe, podijelite neke od svojih ideja. Ili dođite ovdje vidjeti stare prijatelje i upoznati nove prijatelje. Ili ste se jednostavno umorili od izložbe i došli ste se odmoriti. Napravit ćemo vam šalicu toplog čaja ili kave, prenijeti toplinu Jwella, doživjeti Jwellovu profesionalnu, promišljenu i pedantan uslugu.

9

10

11

12

Izložba je tek počela, a sigurni smo da će je u sljedećih nekoliko dana biti još. Dobrodošli na naš štand u Nanjing International Expo Centru, hala 4 štanda Jwell Machinery. Vidimo se uskoro!

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga