sve kategorije
rub
rub
rub
rub
Linija za ekstrudiranje rubnih traka
Linija za ekstrudiranje rubnih traka
Linija za ekstrudiranje rubnih traka
Linija za ekstrudiranje rubnih traka

Linija za ekstrudiranje rubnih traka


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:jwell
Certifikacija:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visoka kvaliteta, veliki kapacitet, visoka stabilnost, servis nakon prodaje širom svijeta, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u košaricu
Aplikacije

Naširoko se koristi u namještaju, građevinskim materijalima, unutarnjem uređenju, stropu od mekane folije i drugim industrijama.

Opis

Ekstruder koristi vijak od posebne legure s visokopreciznim zrcalnim tretmanom od tvrdog kroma, regulacija brzine promjenjive frekvencije usvojena je za motor, inteligentni mjerač temperature visoke preciznosti s preciznošću kontrole temperature od ± 1 stupanj. Posebni tvrdi reduktor visokog potiska za površinu zuba za ekstruder ima dobar učinak plastificiranja, stabilan rad i nisku stopu kvarova.

Rubna traka uglavnom ima ulogu stvrdnjavanja, uljepšavanja i ukrašavanja dijela namještaja, a također igra ulogu sprječavanja prelijevanja štetnog plina i ulaska vode u ploču.

Proizvod ima karakteristike dobrog učinka rubne trake, praktičnosti i visoke stope iskorištenja. Prikladan je za mehaničko brtvljenje rubova kompozitnog namještaja od masivnog drva, kompozitnih vrata od punog drva i dijelova vrata od plastike.

Tehnički podaci
ekstruderJWS45 / 25JWS50 / 25JWS65 / 25SJZ65 / 132SJZ80 / 156
Motor Snaga(kw)1115223755
Širina proizvoda
(mm)
40501006001000
Debljina proizvoda
(mm)
0.4-10.4-10.4-30.2-30.2-3
Izlaz(kg / h)253550150-250350


Koraci procesa

napredak1-1

napredak2-2

Recenzije
 • Oprema za prozorske profile

  Vrlo dobra i pouzdana tvrtka! Kupili smo 5 linija za proizvodnju prozorskih profila, usluga je bila vrlo dobra, oprema je proizvedena i isporučena na vrijeme!

  sarita
  Obala Bjelokosti
 • Oprema za peletiranje

  Vrlo odzivno osoblje. Naručili smo opremu za granulaciju i jako smo zadovoljni kvalitetom. Operater može sam izravno pratiti proces proizvodnje, tako da je sve na najvišoj razini!

  Jaswinder Jamwal
  Indija
 • Oprema za kosilice

  Dugo surađujemo s tvrtkom JWELL. Nedavno sam naručio opremu za proizvodnju drvo-plastika, isporuka je na vrijeme, tvrtka je stabilna, a zaposlenici aktivni i odgovorni. Preporučeno!

  Ebrahim aga
  Alžir
Pošiljke

pakiranje

Vruće kategorije

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
  Vaša košarica je prazna
prazanistraga