sve kategorije
EN
PP
PP
PP
PP
PP PS EVOH Linija za ekstrudiranje lima
PP PS EVOH Linija za ekstrudiranje lima
PP PS EVOH Linija za ekstrudiranje lima
PP PS EVOH Linija za ekstrudiranje lima

PP PS EVOH Linija za ekstrudiranje lima


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:jwell
Certifikacija:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visoka kvaliteta, veliki kapacitet, visoka stabilnost, svjetska postprodajna usluga, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u košaricu
Aplikacije

PP/PS lim za termoformiranje, PP papirni list: PP/PS jednoslojni, koekstruzioni dvobojni, dvostrani prozirni listovi koriste se u termoformiranju i industriji pakiranja. PP prozirni lim, tupi poljski list (grubi i fini), dvobojni lim i neki drugi listovi koriste se u industriji tiska.

Opis

Linija za ekstruziju PP/PS lima jednostavna je i standardna proizvodna linija lima koju osigurava Jwell. Ima prednosti velikog kapaciteta, dobrog učinka plastificiranja, praktičnog rada i stabilnog rada. Vijak usvaja posebnu funkciju miješanja i dizajn kemijskih sposobnosti s visokim očekivanjima, čini da se plastika topi, boja je ujednačena, količina ekstruzije je visoka.

Glava kalupa za vješalice ima poseban dizajn dvostrukog prigušivanja kako bi podešavanje debljine bilo točnije.

Kontrola stupnja 11 ℃ može točno kontrolirati proces plastificiranja i debljinu lima, glatkoću. Platforma cilindra za oblikovanje ima okomiti ili 45-inčni nagnuti raspored, koji se može slobodno podizati i spuštati. Pruža veću selektivnost u procesu rada debele ploče i tanke ploče, poboljšava sustav hlađenja petlje cilindra za formiranje i precizno kontrolira temperaturu kotača valjka pomoću regulatora temperature kalupa, tako da je debljina ploče ujednačena. Stroj za rezanje rezanja dužine lima i precizne količine.

Tehnički podaci
VrstaList za termoformiranjeList papira
Debljina proizvoda (mm)0.18-2.00.15-2.0
Širina proizvoda (mm)600-1500600-1500
Sirovi materijalPP,PS,HIP,EVOHPP,PS,PE
Kapacitet150-500kg / h100-450kg / h


Koraci procesa

napredak

Pošiljke

pakiranje

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga