sve kategorije
SPC
SPC
SPC
SPC
SPC kompozitna linija za ekstrudiranje podova
SPC kompozitna linija za ekstrudiranje podova
SPC kompozitna linija za ekstrudiranje podova
SPC kompozitna linija za ekstrudiranje podova

SPC kompozitna linija za ekstrudiranje podova


Mjesto podrijetla:Kina
Brand Name:jwell
Certifikacija:ISO CE UL TUV
Konkurentska prednost:
Visoka kvaliteta, veliki kapacitet, visoka stabilnost, svjetska postprodajna usluga, više od 30 godina iskustva u razvoju
Dodaj u košaricu
Aplikacije

Pogodno za unutarnje uređenje, hotele, bolnice, trgovačke centre i druga javna mjesta.

Opis

SPC kompozitni pod je izrađen od četiri valjkastog kalendara ekstrudiranog kroz PVC osnovni materijal, i PVC folije u boji, PVC habajućeg sloja, PVC temeljne folije jednokratno slaganje, jednostavan proces, bez zagrijavanja ljepila može se završiti slaganje. Jedinica ima kompaktnu strukturu i superiornu izvođenje. Vijak i cijev su optimizirani i obrađeni dvostrukim legiranim čelikom visokih performansi, tako da stroj ima prednosti ujednačene plastifikacije, stabilnog istiskivanja, visokog učinka i dugog vijeka trajanja.

Tehnički podaci
Model80 / 15692 / 188110 / 220
Širina proizvoda (mm)105012201220
Debljina proizvoda (mm)3-83-83-8
Kapacitet400-500kg / h800-1000kg / h1200-1400kg / h
Glavna snaga motora75kw110kw160kw


Konkurentska prednost

1. Vodootporan, otporan na vlagu. U osnovi rješava problem da se drveni proizvodi lako propadaju i bubre nakon što su vlažni i vlažni u vlažnom okruženju s više vode, te se mogu koristiti u okruženju gdje se tradicionalni proizvodi od drveta ne mogu primijeniti.

2. Šaren, širok raspon boja koje možete izabrati, ima i prirodnu drvenastu teksturu i drvenu teksturu, a može se prilagoditi prema vašoj osobnosti.

3. Visoka zaštita okoliša, bez zagađenja i može se reciklirati. Proizvod ne sadrži benzen i formaldehid. To je ekološki prihvatljiv proizvod koji se može reciklirati i uvelike štedi korištenje drva.

4. Visoka otpornost na vatru, može učinkovito usporiti plamen, stupanj požara doseže razinu B1, samogasi se u slučaju požara, ne proizvodi nikakve otrovne plinove.

5. Instalacija je jednostavna, konstrukcija je prikladna, nije potreban kompliciran proces izgradnje, a vrijeme i troškovi montaže su ušteđeni.

6. Bez pucanja, bez širenja, bez deformacija, bez održavanja i održavanja, lako se čisti, štedi troškove naknadnog održavanja i održavanja.

Koraci procesa

napredak

Pošiljke

pakiranje

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga