sve kategorije
EN

Uvodna konferencija - dobrodošli u JWELL kolege iz razreda

Vrijeme: 2022-01-28 Učitavanja: 2

1

Nedavno je više od 30 učenika iz razreda Jwell Poljoprivredno-šumarske strukovno-tehničke škole Jiangsu i razreda Jwell Strukovno-tehničke škole Wuhu održalo uvodni sastanak pridošlice u tvornici tvrtke Jwell Machinery u Hainingu i prošli niz sveobuhvatne obuke, od sigurnosti proizvodnje, električne sigurnosti, montaže, strojne obrade, uporabe alata i mjernih alata, a zatim dotjeranih do glavnih vrsta rada u svakoj radionici i svakom radnom mjestu, učenici imaju cjelovito razumijevanje.

2

3

Trenutno je svaki student rado raspoređen na radno mjesto za koje je zainteresiran i profesionalno usklađen, a tijekom sljedećeg stažnog razdoblja, svako radno mjesto studenata opremljeno je "jedan na jedan" majstorskim vodstvom, iz U smislu ideologije , navike i metode, učenici prenose svoja iskustva u praktičnom radu, te prenose fini karakter ljubavi i predanosti Jwellovih tradicionalnih obrtnika kako bi učenicima pomogli da brzo odrastu.

4

5

Na uvodnom sastanku, g. Lou je potvrdio snagu, vitalnost i viziju budućnosti koju su pokazali novi zaposlenici, te im je poželio dobrodošlicu da se pridruže obitelji Jwell.

6

Konačno, nadam se da će novi zaposlenici sretno raditi i sretno živjeti u obitelji Jwell.

Razmotati
whatsapp WeChat
VRH
0
Upitna košarica
    Vaša košarica je prazna
prazanistraga